Ankara'daki kereste fabrikasında korkutan yangın!

Ankara’daki bir kereste fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etti. Ekiplerin olaya ilişkin inceleme başlattığı öğrenildi.

Olay Ankara’nın Akyurt ilçesinde meydana geldi. Bir kereste fabrikasında çıkan yangına ekipler kısa süre içerisinde müdahale etti. Yangının fabrikada bir kesme makinesinin sıkışması ile çıktığı iddia edildi.

Çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etti. Ekipler yangını kısa süre içerisinde söndürürken, ekiplerin yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlattığı öğrenildi.

İŞÇİLER FABRİKADAN TAHLİYE EDİLDİ

Akyurt'ta bir kereste fabrikasında makineden çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay, Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir kereste fabrikasında meydana geldi. İddialara göre, kereste fabrikasında bir kesme makinesinin sıkışması sonucu yangın çıktı. Makineyle birlikte birkaç ağacın da yanması sonucu fabrikada çalışan işçiler fabrikadan tahliye edilirken ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

EKİPLER YANGINA İLİŞKİN İNCELEME BAŞLATTI

Yangının çıkış nedeni tam olarak bilinmiyor. İddiaya göre yangın kesme makinesinin sıkışması sonucunda çıktığı ifade ediliyor. Ekiplerin inceleme sonrasında yangının çıkış nedenini belirleyeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA