Ankara’daki bir kereste deposu ve ahır alevlere teslim oldu!

Ankara güne yine bir yangın haberiyle uyandı. Kentin Haymana ilçesindeki bir kereste deposu ve ahır alevlere teslim oldu.

Yaz mevsiminin gelmesi ve aşırı sıcakların yurdu etkisi altına almasıyla birlikte Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlar güne yangın haberleriyle başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır-Mardin yangınlarında 15 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sonucu yangınlar halkta panik ve endişeye yol açıyor. İnternet üzerinde şehir ve ilçelerin yangın riskleri de araştırılmaya başlandı.

Bu yangınlardan birisi de Ankara’da gerçekleşti. Ankara’nın Haymana ilçesindeki bir kereste deposu ve ahır alevlere teslim oldu!

Ankara’nın Haymana ilçesinde çıkan yangında bir kereste deposu ve ahırda yangın meydana geldi.

VATANDAŞLAR VE İTFAİYE YANGINI SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Alınan bilgiye göre, Ankara’nın Haymana ilçesinde Yakacık Mahallesi 3605. Sokak’ta bulunan bir kereste deposunda yangın meydana geldi. Yakacık Mahallesi 3605. Sokak’taki kereste deposunun yanması üzerine, deponun yanında bulunan bir ahır ise yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi.

Yakacık Mahallesi 3605. Sokak’taki kereste deposu ve ahırda meydana gelen yangına vatandaşlar kendi çabalarıyla müdahale etmeye çalıştı. Vatandaşların müdahalesiyle birlikte kereste deposu ve ahırda yangının meydana geldiği bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER