Ankara’daki bir AVM’de 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

Ankara’daki bir AVM’de 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı. Sergi Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların karşısına çıkarıldı.

Ankara’daki bir AVM’de 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıldönümü yurtta birçok etkinlik ve anma törenleriyle hatırlanırken, darbe girişiminde şehit olan 250’ye yakın askerler için de çeşitli faaliyetler gerçekleşiyor. Bu etkinliklerden birisi de Ankara’da yapıldı. Ankara’da bir AVM’de Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel bir fotoğraf sergisi açıldı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından sergiye açılan fotoğraf galerisinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşanan olayların çekildiği fotoğraflar yer alıyor.

15 TEMMUZ’UN ÖNEMLİ OLAYLARI FOTOĞRAF KARELERİNE YANSIDI

Ankara’daki bir AVM’de 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla, fotoğraf sergisi açtı. Sergide 15 Temmuz gecesi hayatını ortaya koyan askerler ve hafızalardan çıkmayan kareler yer alıyor.

Ankara'daki bir AVM'deki sergide, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi anında ve sonrasında çekilen fotoğraflar yer aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi göstererek fotoğrafları incelediği ve AnkaMall Alışveriş Merkezi’nde sergilenen sergi, saat 20.00'ye kadar devam edecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER