Ankara'daki belediye başkanları nikahlara böyle geliyormuş! Belediye başkanının nikah kıyması için ne yapılır?

Ankara'da yaşayan çiftler, nikah başvurularını yaptıktan sonra belediye başkanının nikahlarını kıymaları için ne yapmaları gerektiğini araştırıyor. Belediye başkanının nikahını kıymasını isteyen çiftlerin ne yapmaları gerektiğini derledik.

Ankara'daki belediye başkanları nikahlara böyle geliyormuş!

Özel Haber Azra KOÇAK - Başkent Ankara'da 25 ilçede yaşayan 6 milyonu aşkın nüfus içinde her yıl binlerce çiftin de nikahı kıyılıyor. Bazı çiftlerin nikahlarını ise belediye başkanlarının kıydığı görülürken bu süreç de merak edilenler arasında yer alıyor. Ankara'da yaşayanlar başvuru yaptıkları belediyede nikahlarını belediye başkanının kıyması için ne yapmaları gerektiğini merak ederken ''Belediye başkanının nikah kıyması için ne yapılır?'' sorusuna da yanıt aranıyor.

Belediye başkanının nikahınıza katılması için ne yapılması gerektiğini merak ediyorsanız bu haberimiz tam size göre! Nikah süreci oldukça meşakkatli işlerken başvurularını gerçekleştiren ve nikahlarını bekleyen çiftler de belediye başkanından evlilik cüzdanı almanın hayalini kuruyor.

BELEDİYE BAŞKANLARI NİKAHA GELMESİ İÇİN NE YAPILIR, NASIL DAVET EDİLİR?

Ankara'daki pek çok belediye başkanının nikah törenine katılmasının ardından Ankara'daki çiftler de belediye başkanını nikahına nasıl davet edeceğini araştırmaya başladı.

Ankara'daki belediye başkanları nikahlara böyle geliyormuş! Belediye başkanının nikah kıyması için ne yapılır?

Belediye başkanları nikahtan sonra sosyal medya hesapları üzerinden nikahlarını kıydıkları çiftlerin fotoğraflarını paylaşarak mutluluk dilerken yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Belediye başkanlarının sosyal medya hesaplarında sıklıkla görülen bu paylaşımların ardından evlenecek çiftler de harekete geçti. Belediye başkanlarının nikah randevularında artış yaşandığı bilgisi Haberankara.com tarafından elde edilirken başvurduğunuz belediyede belediye başkanının nikahınızı kıyması için ilk olarak belediyeyi aramanız gerekecek.

Belediye Başkanının görev yaptığı belediyenin iletişim numarasını aradıktan sonra tarih ve saat şeklinde nikahınızı belirttikten sonra belediye başkanının randevu durumu kontrol edilir ve uygunluk olması durumunda notunuz kaydedilir. Bunun dışında belediye başkanına davetiye götürmek de bir seçenektir. Ancak metropol ilçelerde belediye başkanlarına bizzat ulaşmak ve davetiye iletmek uzun bir süreç olsa da telefon ile başvuru yaparak bu işlem için başkanın müsaitlik durumunu öğrenebilirsiniz.

SONRAKİ HABER