Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı

Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Kentteki Başkent Oto Sanayi sitesinde yangın çıktığı öğrenilirken ilk detaylar da ortaya çıktı.

Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı

Başkent Ankara'dan son dakika bir yangın haberi geldi. Ankara'dan gelen yangın haberinin ardından detaylar merak konusu olurken ilk bilgiler de kamuoyunun gündeminde yer aldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktığı öğrenilirken edinilen bilgiye göre1754. Sokak'ta meydana geldiği bildirildi. Söz konusu yangına ait dumanlar Ankara'nın pek çok noktasından da görüldü.

ANKARA'NIN YENİMAHALLE İLÇESİNDEKİ BAŞKENT OTO SANAYİ SİTESI'NDE YANGIN ÇIKTI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı. 1754. Sokak'ta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gönderilen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı

DÜKKANDAKİ ARAÇLAR İTFAİYE EKİPLERİNİN YARDIMIYLA ÇIKARILDI

İtfaiye ekiplerinin yardımıyla dükkanlarının kapısını çekiçle kıran esnaf içerdeki araçları çıkardı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gönderilen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı - Resim : 2

Ankara'nın birçok noktasından görülen ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülen yangında maddi hasar oluştu.

Ankara'daki Başkent Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı - Resim : 3

Maddi hasarın oluştuğu yangında can kaybının olmaması ise teselli oldu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

SONRAKİ HABER