Ankara'da zincirleme trafik kazasında 8 araç birbirine girdi, 1 kişi yaralandı!

Ankara’da Söğütözü Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasın 1 kişinin yaralandığı bildirilirken kazaya 8 araç karıştı.

Ankara'da zincirleme trafik kazasında 8 araç birbirine girdi, 1 kişi yaralandı!

Ankara’da Söğütözü Caddesi’nde trafik kazası meydana geldi. Gerçekleşen zincirleme trafik kazasına 8 araç karıştı. Bu kaza neticesinde ise 1 kişinin yaralandığı belirtildi. Kazanın hemen ardından olay yerine gelen trafik ekipleri kazaya müdahale ettiler.

1 KİŞİ YARALI KURTARILDI

Kazanın olmasının ardından vatandaşlar durumu 112 Acil çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Çok kısa bir süre içerisinde kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sadece 1 kişinin yaralanmış olması teselli kaynağı olurken bu kişiye ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra hastaneye sevki gerçekleştirildi.

8 ARAÇ KARIŞTI

Başkentte 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Söğütözü Caddesi'nde 8 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 1 sürücü, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bölgede araç yoğunluğu oluştu, bir süre trafiğe kapatılan yolda ulaşım kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bu soruşturma çerçevesinde kazaya dair bilgiler trafik ekiplerince toplandı. Hazırlanacak olan soruşturma dosyası hakkındaki karar ise ilgili savcılıkça verilecek. Bu konuda adli sürecin yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER