Ankara'da zincirleme trafik kazası! 2 yaralı

Ankara - Bolu kara yolunda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 2 kişi yaralandı.

Ankara'da zincirleme trafik kazası! 2 yaralı

Ankara - Bolu kara yolunda bir otomobil ile iki tırın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başkent Ankara'da iki tır ile bir otomobilin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerine Ankara - Bolu kara yolu, Bolu istikameti Yünlü Yaylası mevkiinde oldu. Edinilen bilgilere göre, karşı yönden gelen iki tırın kafaya çarpıştığı kazaya bir otomobil de dahil oldu.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar Ankara - Bolu kara yolu, Bolu istikameti Yünlü Yaylası mevkiinde kaza olduğunu fark edince olay yerine yardıma koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğu bilgisini verdi. Bilgi verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza olduğunu gören vatandaşlar ise büyük korku ve panik yaşadı. Meydana gelen zincirleme kaza sonucu yaralanan 2 kişi, olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere nakledildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor.

Zincirleme trafik kazası sebebiyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Ekipler ise olayla ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER