Ankara'da Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği başladı

Ankara'da sona eren Gaziantep Günleri'nin ardından merakla beklenen Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği başladı. Altınpark Expo Center'da başlayan şenlikte farklı illerin esnafları Ankara'da konuk edilecek.

Ankara'da Yetiştirme Yurtları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzelenleneceği açıklanan Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği start aldı. Ankaralıları pek çok ilden gelen lezzetlerle buluşturan ve Altınpark Expo Center'da düzenlenen şenliğe Ankaralılar ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

ANKARA'DA YÖRESEL ÜRÜNLER VE YEMEK ŞENLİĞİ START ALDI !

Yetiştirme Yurtları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneğince düzenlenen Yöresel Ürünler ve Yemek Şenliği'nin açılışı yapıldı. Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Süleymanoğlu, Altınpark Expo Center'da düzenlenen etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, şenliğin Diyarbakır, Mardin, Van, Muş, Bitlis, Kahramanmaraş, Siirt'ten gelen esnafın katkısıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Bu şenlikle deprem bölgesinde yer alan esnafa da katkı sağlamayı amaçladıklarını anlatan Süleymanoğlu, Ankara'da böyle etkinliklerin sayısını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Şenlikte özellikle de Cumartesi ve Pazar günü hafta sonu tatili olması nedeniyle büyük bir yoğunluk yaşanması beklenirken tüm Ankaralılar düzenlenen etkinliğe davet edildi. Birbirinden lezzetli yöresel ürünlerin yer aldığı şenlik Pazar gününe kadar Ankaralıların ziyaretine açık olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı