Ankara'da yola çıkan köpek kazaya sebep oldu! 1 Yaralı

Akyurt ilçesinde bir anda yola çıkan bir köpek bir aracın kaza yaşamasına neden oldu. Köpeğe çarpmasının ardından sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç refüje çarparak durabildi.

Ankara'da yola çıkan köpek kazaya sebep oldu! 1 Yaralı

Ankara'da akşam saatlerinde bir kaza yaşandığı haberi geldi. Söz konusu kazanın yaşandığı ilçe Akyurt ilçesi olurken kazanın bir köpek dolayısıyla yaşandığı öğrenildi.

KÖPEĞE ÇARPAN ARAÇ AĞACA ÇARPTI

Çankırı Bulvarı Akyurt istikameti Büğdüz mevkisinde aracı ile seyir halinde olan H.Ü bir anda yola bir köpek çıkması ile aracının kontrolünü kaybetti. Yola çıkan köpeğe çarpan aracın sürücüsü kontrolünü kaybettiği aracı ile refüjdeki ağaçlara da çarparak durdu.

Söz konusu kazanın yaşanmasının ardından, kazaya tanıklık eden olay yerindeki vatandaşlar H.Ü'ye ilk müdahalenin yapılması için sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza haberinin verildiği sağlık ekipleri H.Ü'yü kaza yaptığı aracın içinden çıkardı.

Aracında hasar meydana gelen H.Ü'nün hayati durumu olup olmadığına dair bir bilgi paylaşılmazken ekipler tarafından Akyurt Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenildi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri de kazada başka bir neden olup olmadığını araştırmak adına inceleme yapmaya başladı.

YOLDA DİKKATLİ OLMANIN ÖNEMİ

Yaşanılan kazanın ardından araç kullanırken yola odaklanmanın önemi ve gerekliliği bir kez daha akıllara geldi. Alanında uzman isimler vatandaşların araçları kullanırken kurallara uyması kadar dış sebeplerden dolayı da kaza yapabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olunması gerektiği vurgusu yapıyor. Kazaların saniyeler içerisinde gerçekleştiğini ifade eden uzmanlar tedbirlerin gerekliliğini belirtiyor.

SONRAKİ HABER