Ankara'da yeni haftanın yağmurla başlaması bekleniyor

Son günlerde gün içinde çok farklı hava durumları yaşayan Ankara'da yağmurlu bir başlangıç tahmini yapıldı. Bu kapsamda vatandaşlar önceden uyarıldı ve hazır olmaları istendi.

Ankara'da yeni haftanın yağmurla başlaması bekleniyor

Başkent geçtiğimiz hafta uzun bir aranın ardından kar yağışına sahne olmuştu. Ani gelişen kar ya yağmur yağışı vatandaşların yüzünü güldüren bir gelişme olsa da hava kısa bir süre sonra yeniden mevsim normallerinin üzerine çıkmıştı.

Gün içinde hem kar, hem güneşli hava yaşayan Ankaralılar yeni haftanın ilk günlerine güneşli bir şekilde başlamasına rağmen gelen hava durumu tahmini bundan çok daha farklı oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahmininde Ankara için 25 Mart gününde yağmur yağışı beklenildiği ifade edildi. Konu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde günün hava durumu tahmininde yağışlar için öğle saatlerinden sonrası işaret edildi.

ANKARA'DA YAĞMURLU BİR GÜN BEKLENTİSİ

Ankara'da yeni haftanın yağmurla başlaması bekleniyor

Yapılan tahminlerde hava sıcaklıklarının gün içinde en yüksek 17 dereceye ulaşması beklenirken, saat 12:00'dan gece saatlerine kadar etkisini sürdürmesi beklenen bir yağmur beklentisi olduğu belirtildi. Ankara için 5 gün boyunca hava sıcaklıklarının ise yağmurlu bir şekilde ilerlemesinin beklendiği aktarıldı.

HAFTA BOYU YAĞMURUN ETKİSİNİN SÜRDÜRMESİ TAHMİN EDİLDİ

Ankara'da yeni haftanın yağmurla başlaması bekleniyor - Resim : 2

Başkent Ankara'da hafta içi boyunca benzer bir havanın beklendiği ve yağmurlu havanın etkisinin sürdürmesinin beklendiği açıklandı. Geçtiğimiz gün Ankara Valiliği de şehirde rüzgarlı hava ve fırtına uyarısı yapmış ve vatandaşları hazırlıklı olmaya çağırmıştı. Bu tahminlerin ardından Ankaralılar havaların nasıl bir seyir halinde olacağını beklemeye başladı.

SONRAKİ HABER