Ankara'da yayaya kafa atan sürücü gözaltına alındı

Ankara’da iddiaya göre bir sürücü karşıdan karşıya yavaş geçen bir yaya ile önce tartıştı daha sonra da kafa atıp kaçtı. O anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.

Ankara'da yayaya kafa atan sürücü gözaltına alındı

Olay Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz bir sürücü yolun karşısına geçtiği sırada yavaş hareket eden bir yaya tepki gösterdi.

Yaya ile münakaşaya giren sürücü bununla yetinmeyerek kafa atıp olay yerinden kaçtı. Görüntülerde yayanın aldığı darbe sonrasında tekrar ayağa kalktığı görüldü.

YAVAŞ GEÇTİĞİ İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ

Ankara’da bir sürücü, iddiaya göre yolun karşısına yavaş geçtiği gerekçesiyle tartıştığı yayaya kafa atıp kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

YETİNMEYİP KAFA ATTI

Mamak’ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya yavaş hareket ettiğini söyleyerek tepki gösterdi. Bununla yetinmeyen sürücü, sinirlendiği yayaya kafa attıktan sonra aracına binerek bölgeden uzaklaştı. Görüntünün sosyal medyada tepki çekmesinin ardından sürücü, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Kameraya yansıyan olayda, saldırının ardından yere düşen yayanın daha sonra ayağa kalkarak yürüdüğü görüldü.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Sürücü olay yerinden kaçtıktan sonra güvenlik kameralarından tespit edilip yakalanan adam gözaltına alındı. Darbe alan yayanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER