Ankara'da yaşayan milyonlara duyuruldu! 15 - 65 yaş arasındaki herkese ücretsiz verilecek

Başkent Ankara'da hizmetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal hayata adapte olabilmeleri için çeşitli projelere imza atıyor. Bu kapsamda belediye 15 - 65 yaş arası vatandaşlar için yaptığı duyuru ile dikkatleri çekti.

Ankara'da yaşayan milyonlara duyuruldu! 15 - 65 yaş arasındaki herkese ücretsiz verilecek

Ankara'da yaşayan milyonlara duyuruldu! 15 - 65 yaş arasındaki herkese ücretsiz verilecek - Başkent Ankara'da vatandaşlara pek çok hizmet ücretsiz veriliyor. Belediyeler tarafından geliştirilen projeler halkla buluşmaya devam ederken yaz mevsiminde Ankara'da kalan vatandaşların sosyalleşmesi için de birbirinden farklı etkinlik ve projelere imza atılmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak çalışmalarına devam ederken her geçen gün yeni bir etkinlik, kur ve proje açıklaması ile Ankaralıların gönlünü kazanıyor. Bu çerçevede ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir açıklamaya yer verdi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN 15 -65 YAŞ ARASINA ÖZEL DUYURU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilere özel yeni bir kurs programı hazırladığını duyurdu. ABB'nin ücretsiz kurslarına olan ilgi her geçen gün artarken bu kez 'Beden Dili ve İletişim ve Diksiyon ve Güzel Konuşma' eğitimi verileceği kaydedildi. ABB, söz konusu kurslara 15 - 65 yaş arası tüm vatandaşların ücretsiz kayıt yaptırabileceğini kaydetti. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ''Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet verenBüyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de Beden Dili ve İletişim ve Diksiyon ve Güzel Konuşma dersleri açılacaktır. Başvurular yüz yüze yapılacak olup 15-65 yaş arası herkes ücretsiz kayıt olabilir.'' ifadelerine yer verildi.

abb.jpeg

Başvuru tarihleri 2 - 26 Ağustos olarak açıklanırken ders başlangıç tarihi de 29 Ağustos olarak açıklandı. Derslerin Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de verileceği kaydedildi.

BÜYÜKŞEHİR GENÇ AKADEMİ KAFE SIHHİYE NEREDE?

Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'nin adresi Sağlık Mahallesi Aksu Caddesi 6A - Sıhhıye çok katlı otoparkı altı olarak açıklandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER