Ankara'da yasaklı madde ticaretine büyük darbe! Ali Yerlikaya'dan Narkoçelik 26 açıklaması

Geçmiş dönemlerden beri ülkemizdeki asayiş güçlerinin en çok hassas olduğu konular arasında yasaklı madde yer alıyor. Bu zehirli ürünlerin imalatını yapan ve insanların hayatlarını karartanlara savaş açan emniyet birimleri operasyon üstüne operasyon gerçekleştiriyor.

Ankara'da yasaklı madde ticaretine büyük darbe!

Yasaklı maddenin insan hayatını nasıl kararttığına dair toplumsal anlamda bilgilendirme çalışmaları yapılırken bir yandan da operasyonlar gerçekleştiriliyor. Operasyonlarda bu suçu işleyenler yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılıyor.

DEV OPERASYONUN AYRINTILARI BELLİ OLDU

Konu ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamada aralarında Ankara'nın da olduğu 12 ilde yasaklı madde üretimi ve ticaretini yapanlara Jandarma tarafından bir operasyon düzenlendiği bildirildi.

Yapılan operasyonlarda tonlarca yasaklı maddenin ele geçirildiği ve 57 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Gözaltına alınan 57 kişiden 28'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Ankara'da yasaklı madde ticaretine büyük darbe! Ali Yerlikaya'dan Narkoçelik 26 açıklaması

Ankara'da yasaklı madde ticaretine büyük darbe! Ali Yerlikaya'dan Narkoçelik 26 açıklaması - Resim : 2

Ankara'da yasaklı madde ticaretine büyük darbe! Ali Yerlikaya'dan Narkoçelik 26 açıklaması - Resim : 3

Operasyonun Ankara ayağında İl Jandarma Komutanlığı 61 kg yasaklı madde ele geçirirken toplamda 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 kişiden 1 tanesi tutuklandı.

OPERASYONLARIN DEVAM EDECEĞİ MESAJI VERİLDİ

Bakan Yerlikaya'da operasyonlar ile ilgili "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" şeklinde konuştu.

Emniyet birimlerinin yakın zamanda yeni bir çok şehirli operasyon başlatması bekleniyor. Operasyonlar ile ilgili bilgiler süreç tamamlandığı zaman paylaşılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER