Ankara'da yağmur etkisini gösterdi, anında uyarı geldi!

Günlerdir yoğun bir sıcaklık ile karşı karşı kalan Ankara'da vatandaşların serin anlar yaşamasına neden olan bir yağmur başladı. Bir çok yerde başlayan yağmur vatandaşların bir nebze olsun rahatlamasına neden oldu.

Ankara'da yağmur etkisini gösterdi, anında uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da Salı günü akşam saatlerinde bir yağmur yağışı beklendiği bilgileri paylaşılmıştı. Kurumun resmi internet sitesi üzerinde paylaşılan verilerin ardından beklenen yağmurlar başladı.

METEOROLOJİDEN UYARI GELDİ

Metoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yağış sonrasında bir uyarı paylaşımı geldi. Söz konusu paylaşımda önümüzdeki 1 saatlik periyotta Ankara ve çevrelerinde ani yağışlar olabileceği ifade edildi.

Ankara'da yağmur etkisini gösterdi, anında uyarı geldi!

Ankara'da yaşayan vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden yaşadıkları yağmura dair görseller paylaşmaya başladı. Saat 18'den sonra etkisini iyiden iyiye gösteren şiddetli yağmurların ilerleyen günlerde de devam etmesi bekleniyor.

ANKARA'DA YAĞMURLU GÜNLER GELİYOR

Meteoroloji Başkent için yayınladığı uzun süreli tahminlerde yağışlar beklediklerini ifade etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan verilerde şehirde Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği ifade edildi.

Ani hava değişimlerine karşı vatandaşların önceden hazırlıklarını yapması sağlık açısından büyük rol oynuyor. Konu ile ilgili Ankara'nın hava durumu tahminleri günler öncesinden Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden rahatlıkla öğrenilebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER