Ankara'da üzerlerine inşaat kalıbı düşen baba ve oğul toprağa verildi

Etimesgut ilçesinde dün acı bir kaza yaşanmış, vinçten kopan bir kalıbın altında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada vefat edenlerin baba oğul olması acıyı daha da artırmıştı.

Ankara'da üzerlerine inşaat kalıbı düşen baba ve oğul toprağa verildi

ANKARA (AA) - Söz konusu kaza Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanmıştı. Gündüz saatlerinde bir şantiyede vince halatla bağlı olan inşaat kalıbı olduğu gibi yere düşmüştü. Düşen noktada yer alan 2 işçi ise kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

BABA VE OĞUL SON YOLCULUKLARINA BERABER ÇIKTI

50 yaşındaki baba ve 24 yaşındaki oğlunun bir iş kazası sonucu aynı anda vefat etmesi arkadaşlarını ve ailesini hüzne boğmuştu. Baba ve oğlun naaşları morga kaldırılmış, olay yerine gelen emniyet ekipleri çok sayıda ismi yürüttükleri soruşturma kapsamında gözaltına almıştı. Yaşanılan acı olayın ardından hayatını kaybeden baba ve oğlu için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Hayatını kaybeden baba ve oğlun ailesi güçlükle ayakta durabildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazında birlikte ebediyete giden baba oğul için cenaze namazı kılındı ve helallik alındı. Baba ve oğulun sevenleri son görevlerini yerlerine getirdikten sonra cenazeler defnedilmek üzere Karşıyaka mezarlığına götürüldü. Burada defnedilen baba ve oğulun mezarları başında dualar edilmeye devam edildi.

SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Yaşanılan iş kazası ile ilgili gerekli adli süreç devam ediyor. Kazanın tüm yönleri ile aydınlatılması ve kim ya da kimlerin suçunun olduğunun ilerleyen günlerde belli olması tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER