Ankara'da ucuzluğun adresi 55 yıldır hiç değişmedi! Öğrenciden dar gelirliye herkes buradan alışveriş yapıyor

Ülkemizde okulların açılması ve üniversitelerin de açılacak olması ile beraber alışveriş telaşları başladı. Uygun fiyatlı alışveriş yapanların Ankara'daki değişmez adresleri milyonların gündeminde yer alırken Haberankara.com okurları için merak edildi.

Ankara'da ucuzluğun adresi 55 yıldır hiç değişmedi! Öğrenciden dar gelirliye herkes buradan alışveriş yapıyor

Türkiye'de fiyat artışları devam ederken kalem kalem zamlar da duyuruluyor. Zam haberlerinin birbirini kovaladığı günlerde okulların açılmasını fırsat bilenler de fiyat artırımına başladı. Giyimden kırtasiyeye kadar alışveriş ihtiyaçları artan vatandaşlar da uygun fiyatlı alışveriş için araştırmalarına başladı. Ankara'nın yıllardır adının ucuzlukla anıldığı bir adresi ise dar gelirlinin, öğrencinin, uygun fiyatla alışveriş yapmak isteyenlerin ortak adresi oldu.

Ankara'nın 55 yıldır ucuzluk adresi değişmezken kente yeni öğrenciler ve ucuzluğun adresini keşfetmek isteyenler de ''Ankara'da en uygun fiyatlı nereden yapılır? Ankara'da öğrenciler nereden alışveriş yapıyor?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Ankara’daki üniversite öğrencileri, ev ve giyim alışverişleri için ikinci el satış yapan adresleri sorgularken Ankara'nın kültürü bir değeri arasında da sayılabilecek o adresi derledik.

ÖĞRENCİSİNDEN YAŞLISINA HERKES BURADAN ALIŞVERİŞ YAPIYOR

Başkent Ankara'da yalnızca öğrencinin değil, çeşitli meslek grubu mensuplarından yaşlılara kadar alışverişin değişmez adresi olan 55 yıllık değer İtfaiye Meydanı, aynı zamanda “Hergelen Meydanı” olarak da biliniyor.

itfaiye-meydani-002.jpg

İtfaiye Meydanı, uygun fiyatlarıyla vatandaşın da tercih ettiği alışveriş bölgesi olmaya devam ediyor. Uygun fiyatı ne ikinci el ürün de satması nedeniyle her zaman kalabalık olan İtfaiye Meydanı'nda 3 bin liradan buzdolabı, 5 bin liradan çamaşır makinesi, 2 bin liradan da koltuk takımı satılıyor.

itfaiye-meydani.jpg

Ayakkabılar 100 lira, pantolonlar 300 lira, tişörtler 50 liraya satılıyor. Ankaralılar hem ikinci el ürün almak hem de uygun fiyatlarla giyimden dekorasyona kadar pek çok ürüne ulaşabilmek için İtfaiye Meydanı'nı tercih ediyor.

itfaiye-meydani-001.jpg

Özellikle üniversitelerin açıldığı dönemde eve çıkacak öğrencilerin uğrak adresi olan bu alanda toplamda 10 bin liraya evinizin eksiklerini tamamlamanız da mümkün oluyor. Sizlerde uygun fiyata alışverişin adresini merak ediyorsanız;

Hacı Bayram, Aysın Sokak No: 4/A, 06010 Altındağ/Ankara adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER