Ankara'da trafik kazasında minibüs kayalıklara çarptı!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs kayalıklara çarparak durabildi.

Ankara'da trafik kazasında minibüs kayalıklara çarptı!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Gerçekleşen trafik kazasının yağış nedeniyle kayganlaşan yolun neden olduğu bildirildi. Kazaya dair ayrıntılar belli olurken bir minibüsün yol kenarında bulunan kayalıklara çarptığı açıklandı.

KAYALIKLARA ÇARPIP DURABİLDİ!

Şentepe Kızılcahamam Caddesi üzerinde meydana gelen kazada seyir halindeki minibüsün henüz ismi belirlenemeyen sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun üzerine yol ortasında manevra yapan araç yol kenarındaki kayalıklara çarpıp durabildi. Kaza sonrasında ise çevredekiler hemen kaza yerine koştular.

Ankara'da trafik kazasında minibüs kayalıklara çarptı!

SÜRÜCÜ HAFİF YARALI

Kazanın olması ile beraber vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi hafif yaralı olarak araçtan çıkarılan minibüs şoförüne müdahale etti. Sürücünün ciddi bir durumunun olmamasına rağmen tedbiren hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Ankara'da trafik kazasında minibüs kayalıklara çarptı! - Resim : 2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Kaza sırasında bir başka aracın kazaya karışmamış olması daha olumsuz sonuçların ortaya çıkmasını engelledi. Yoğun trafik olan bir yolda diğer araçlara çarpmayan minibüs kazanın tek tesellisi oldu. Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturmada kaza raporu hazırlanırken kısa bir süre içerisinde neticelendirilmesi bekleniyor.

Öte yandan hastaneye kaldırılan hafif yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER