Ankara'da trafik kazası can aldı!

Başkent Ankara'da neredeyse her gün yaşanan trafik kazaları bir çok defa üzücü şekilde sonuçlanabiliyor. Çeşitli nedenlerden dolayı meydana gelen kazalar sürücülerin trafikte ne kadar dikkatli olması gerektiğini akıllara getiriyor.

Ankara'da trafik kazası can aldı!

Gündüz saatlerinde başkent Ankara'da meydana gelen bir kaza, oluşu kadar olma şekli ile de görenlerde gerilime neden oldu. Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı olan Karapürçek semtine yakın bir yerde yaşanan kazada bir kişi hayata gözlerini yumdu.

BAŞKA ARACA ARKADAN VURDU

Şehir içi trafiğine girmek istemeyen araçların genelde sıklıkla kullandığı Ankara Çevre Yolunda meydana gelen kazanın araç hakimiyeti kaybından olduğu bildirildi. D.G.E adlı bir vatandaş yolda seyir halinde giderken bir anda aracının hakimiyetini kaybetti.

Hangi nedenden olduğu bilinmeyen araç hakimiyet kaybı sürücünün hayatına mâl oldu. Aracını kontrol edemeyen D.G.E bir başka sürücünün arabasına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla açan araç ağır hasar aldı.

SÜRÜCÜ, KAZADAN KURTULAMADI

Kazanın yaşanmasının ardından yolda duran vatandaşlar 112 ekiplerine ve polislere haber verdi. Kazada zarar gören vatandaşlara müdahale etme adına gelen ekipler başka bir araca arkadan çarpan şahsın vefat ettiğini tespit etti.

Kazada vefat eden sürücü sağlık ekiplerinin çalışmaları ile olay yerinden alındı. Polis ekipleri de yaşanan ölümlü kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER