Ankara'da trafik kazası! 5 yaralı var

Ankara'da otobüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara'da Ayaş yolu ile Fatih Caddesi kesişiminde trafik kazası oldu. Otobüs ile hafif ticari aracın kavşakta çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Ankara'da meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'da otobüs ile hafif ticari araç kavşakta çarpıştı. Yaşanan kazada 5 kişi yaralandı. Ankara'da şehir içi yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralan kişiler hastanelere kaldırıldı. Kaza, Ayaş yolu ile Fatih Caddesi kesişiminde meydana geldi. Şehir içi yolcu otobüsü ile hafif ticari araç kavşakta çarpıştı.

YARALILAR ÇEVREDEKİ ÇEŞİTLİ HASTANELERE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar, kavşakta kaza olduğunu fark edince yardım etmek için olay yerine koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğunu bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri kazada yaralanan otobüsteki 5 yolcuya ilk müdahalede bulundu. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaşanan kaza ise an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülere bakıldığında, hafif ticari araç kendisine yeşil ışık yandığı sırada devam ediyor ancak o sırada yolun öbür tarafından yolcu otobüsü çıkıyor ve kaza meydana geliyor.

Kaynak: İHA