Ankara’da Togg sürücüsünün tehlikeli ve dikkatsiz hareketleri kamerada

Ankara'da Togg sürücüsünün yolda yapmış olduğu dikkatsiz ve tehlikeli hareketler öndeki araç tarafından anbean kayıt altına alındı.

Ankara’da bir Togg sürücüsünün trafikteki tehlikeli anları kameralara yansıdı. Sinyal vermeden şerit değiştiren ve önündeki aracı geçerken sıkıştırma yapan sürücü, aracın önüne geçtikten sonra da ani fren yaptı.

Olay Ankara Ayaş yolunda meydana geldi. Bir Togg sürücüsü önündeki aracın sağına sinyal vermeden geçti. Geçtikten sonra aracı sıkıştırmaya başlayan sürücü hiçbir şey olmamış gibi aracın önündeyken de ani fren yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Togg sürücüsünün tehlikeli ve dikkatsiz hareketleri kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Neyse ki olayda bir kaza meydana gelmedi.

Ankara’da sinyal vermeden şerit değiştiren ve yanından geçtiği otomobili sıkıştıran Togg sürücüsünün tehlikeli hareketleri araç kamerasına yansıdı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ HIZLA GİTTİ

Ankara - Ayaş yolu Keresteciler mevkisinde meydana gelen olayda bir Togg sürücüsü, önündeki aracın sağına sinyal vermeden geçti. Yanından geçtiği otomobili sıkıştıran ve önüne geçtikten sonra ani fren yapan sürücünün tehlikeli hareketleri anbean kameraya yansıdı.

O anlar kameralara dakika dakika yansırken, sürücünün hiçbir şey olmamış gibi anayolda hızla uzaklaşması tepkilere neden oldu.

Kaynak: İHA