Ankara'da tırdan fırlayan teker 13 yaşındaki kızı hayattan kopardı

Hayret verici olayın adresi Ankara'nın Elmadağ ilçesi oldu. Seyir halindeyken tırdan çıkan teker genç yüzünden bir çocuk hayatını kaybetti.

Başkent Ankara'da son günlerde yaşayan küçük çocuk ölümleri akıllarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün 2 farklı ilçede benzer nedenlerle yaşanan vefat haberleri sonrasında biir olayda Elmadağ'da yaşandı.

Edinilen bilgiye göre şehrin yoğun olarak tercih edilen ulaşım yollarından olan Ankara-Samsun Yolunda bir tırın henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle tekerlerinden birisi aniden fırladı.

KONTROLSÜZ TEKER CAN ALDI

Araçtan çıkan teker kontrolsüz bir şekilde orada bulunan köprüden aşağıya düştü. Düştüğü yerde birde araca çarpan teker geri dönülmez bir acıya neden oldu. Söz konusu teker aracın ardından o esnada oradan geçen ve henüz 13 yaşında olan bir kıza çarptı.

Çarpmanın etkisi ile bir anda olduğu yere yığılan küçük kızın yardımına o esnada orada bulunan vatandaşlar yetişti. Hızlı bir şekilde olay yerine çağırılan sağlık ekipleri küçük kıza ilk müdahalede bulundu. Yapılan müdahaleler sonuç vermedi ve 13 yaşındaki kız tırdan çıkan tekerin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti.

OLAYA DAİR SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri ise yaşanan kazaya dair detaylı bir araştırma yapmaya başladı. Küçük kızın yakınları ise yaşanan acı olay sonrasında sinir krizleri geçirdi. Küçük kızın gerekli işlemlerin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA