Ankara’da tırdaki rüzgar türbini kamyona çarptı: Sürücüler tartıştı

Ankara Polatlı yolundan kaza haberi meydana geldi. Aktarılan son habere göre rüzgar enerji santral türbinini taşıyan tır ve kamyon kaza yaptı. Olayda yaralanma olmazken, kaza sonrasında tır ve kamyon şoförü tartıştı.

Olay bugün Ankara Polatlı yolunca meydana geldi. Aktarılan habere göre İzmir’den yola çıkan ve Ankara’ya doğru seyir halinde olan yüklü tır dinlenmek üzere bir tesise girdi.

Bu sırada arkasından gelen kamyon ile çarpıştı. Meydana gelen olayda sürücüler yara almazken, aza sonrasında kamyon ve tır şoförü tartışma yaşadı.

ŞOFÖR YARA ALMADI

Ankara-Polatlı yolunda tırın üzerinde taşınan rüzgar enerji santralinin (RES) türbini, kamyona çarptı. Kazada kamyon şoförü yara almadan kurtuldu.

SÜRÜCÜLER TARTIŞTI

Olay, Ankara-Polatlı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir'den yüklenen ve Ankara istikametine seyir halinde olan 64 metre uzunluğunda, 15 ton ağırlığındaki pervane yüklü tır, şoförü dinlenmek üzere bir tesise girdiği esnada arkasından gelen kamyon ile çarpıştı. Rüzgar türbini kamyona çarparken şans eseri araç sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası kamyon şoförü ve tır sürücüsü arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Öte yandan kazada yaralanma olmaması herkese derin bir nefes aldırırken, yüklü tırdaki tribünün 64 metre uzunluğunda ve 15 ton ağırlığında olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA