Ankara'da tır çarpan genç motokurye hayatını kaybetti

Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir motokurye hayatını kaybetti.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir trafik kazasının meydana geldiği bildirildi. Polatlı – Eskişehir yolunda gerçekleşen trafik kazasında bir tır ile bir motosiklet çarpıştı. Kazanın olması ile beraber çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bu ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Kazanın olduğu yere kısa sürede polis ve sağlık ekipleri ulaştı. Sağlık ekipleri tırın çarptığı motosiklette bulunan ve motokurye olduğu öğrenilen sürücüye hemen müdahale ettiler. Ancak talihsiz genç motokuryenin hayatını kaybettiği tespit edildi.

KAZA NASIL OLDU?

Kaza, Polatlı ilçesi Gülveren Mahallesi Nasrettin Hoca Bulvarı üzerinde Polatlı-Eskişehir yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Polatlı'da bir dönercide motokurye olarak çalışan B.Ç. (19) idaresindeki motosiklet, Rauf Çiçek Caddesi üzerinden Polatlı Sanayi Sitesi'ne ilerlediği esnada Eskişehir yönünden gelen tır ile çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede motosiklet sürücü B.Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Tır sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı. Kazayı haber alan gencin ailesi ve arkadaşları sinir krizi geçirirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza ile alakalı olarak yürütülen soruşturma kapsamında tır sürücüsünün ifadesi alınmak üzere gözaltına alındığı bildirildi. Kaza raporu ile de hazırlanacak olan soruşturma dosyasına ilk kararı ilgili savcılık verecek. Sonrasında ise adli süreç başlatılabilecek.

Kaynak: İHA