Ankara'da ticari aracın park halindeki araca ve yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazası haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Ankara'da son olarak ticari bir aracın önce park halindeki araçlara ardından yayalara çarpması sonucu 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Başkent Ankara'dan gelen bir trafik kazası haberine dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, önce park halindeki araca, ardından kaldırımda yürüyen yayalara çarptı.

Ankara'da meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ANKARA'DA TİCARI ARAÇ ÖNCE PARK HALİNDEKI ARACA ARDINDAN YAYALARA ÇARPTI

Olay, Ankara'nın Sincan ilçesi Yenikent semtinde meydana geldi. İddialara göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari araç, önce park halindeki araca, daha sonra ise kaldırımda yürüyen iki vatandaşa çarptı.

OLAY YERİNE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ: 3 KİŞİ YARALANDI

kaza anına şahit olan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı vatandaşlar ve sürücü, çevredeki en yakın hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri de meydana gelen kaza ile ilgili inceleme başlattı. Olayla ilgili inceleme devam ederken 3 yaralanın sağlık durumu ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Kaynak: İHA