Ankara'da tehlikeli yolculuk! Patenle otobüsün arkasından gittiler

Şehirde gün içinde çeşitli sebeplerden dolayı trafikte istenmeyen anlar yaşanıyor. Yaşanan bazı olaylar ise görenleri çileden çıkarmaya yetiyor.

Ankara'da tehlikeli yolculuk! Patenle otobüsün arkasından gittiler

Başkent Ankara'dan gelen son görüntüler görenleri hayrete düşürdü. Çankaya'da kayda alındığı ifade edilen görüntüde 3 arkadaşın bir otobüsün arkasına giderek seyahat etmeye çalıştığı görüldü.

HAYRET VEREN ANLAR

Söz konusu hareketi yapan ve yakın arkadaş olduğu tahmin edilen 3 gencin canlarını hiçe sayarak yaptığı hareket pes dedirtti. Otobüs şoföründen kendilerini gizleyerek tehlikeli bir şekilde yolculuk yapan gençlerin yaşadıkları arkalarından gelen bir araç tarafından an be an kayıt altına alındı.

Yaşanılan olayda gençlerin en ufak bir denge kaybı yaşamasının hayatlarına mal olma ihtimali olayın tehlikesini gözler önüne serdi. 3 gencin bir otobüsün arkasından tutunarak gitmeleri kendilerini olduğu kadar trafiği de tehlikeye attı.

HEM KENDİLERİ HEM BAŞKALARI TEHLİKEDE

Paten süren gençlerin zaman zaman Ankara'da bu tarz uygunsuz hareketlerde bulunduğu biliniyor. Gençlerin bilinçsiz bir şekilde yapmış olduğu bu hareketin kendilerinin ve başkalarının hayatlarını karartabileceğini düşünemeyişleri tepki ile karşılanıyor.

Gençlerin eğitiminde etkili isimler ise bu konuda onların eğitilmesi ve trafikte nasıl davranılmasına dair bilinçlendirilmeleri gerektiğini ifade ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER