Ankara'da tartıştığı komşusunun silahlı saldırısına uğrayan emlakçı hayatını kaybetti!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde tartıştığı dükkan komşusu tarafından silahlı saldırıya uğrayan emlakçının kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ankara'da tartıştığı komşusunun silahlı saldırısına uğrayan emlakçı hayatını kaybetti!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, bilinmeyen bir neden ile tartıştığı komşusunun silahlı saldırısına uğradı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan emlakçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ!

Konu ile ilgili edinilen bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi İvedik Mahallesi 1418 Sokak'ta emlakçı dükkanı bulunan M. D, henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı dükkan komşusunun silahlı saldırısına uğradı.

Olayın gerçekleşmesi sonucu o civarda bulunan diğer vatandaşlar tarafından hem sağlık hem de emniyet güçlerine haber verildi. Bu çerçevede sağlık ekipleri tarafından yaralanan emlakçının kurtarılması için ilk müdahaleler yapılırken, saldırıyı gerçekleştiren zanlının da yakalama çalışmaları emniyet güçleri tarafından başlatıldı.

Gerçekleşen silahlı saldırının ardından ağır yaralanan emlakçı, kaldırıldığı Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaşanan bu olayın ardından emniyet güçleri tarafından tartıştığı komşusunu silah ile öldüren zanlının yakalanması için çalışmaların başladığı öğrenildi. Olay yerinde Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan katil zanlısının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

SONRAKİ HABER