Ankara'da tandıra düşen 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Okuyanları dehşete düşüren olayın adresi Gölbaşı oldu. Henüz birinci yaşını yeni deviren bebek oyun oynarken dengesini kaybetmesi sonucu kazana düştü. Ailenin olayı geç görmesiyle ağır yaralanan çocuk aylardır tedavi görüyordu.

Ankara'da tandıra düşen 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bir anlık dikkatsizliğin sonucu 13 aylık bir bebeğin yaşama erken veda etmesi ile sonuçlandı. Haziran ayında yaşanan olayda Enver Eren Karabacak adlı bir bebek oyun oynarken dengesini kaybederek yanan tandırın içine düştü.

O esnada kimse bebeği görmediği için küçük çocuk dakikalarca yanan tandırın içinde kaldı. Ailenin evlatlarını tandırın içinde görmesi ile birlikte apar topar hastaneye kaldırılan küçük bebek o zamandan bu zamana gördüğü tedaviden sağ çıkamadı. Küçük çocuğun yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

UZUN SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

1 yaşındaki erkek bebek hayatını kaybetmesinin ardından Gölbaşında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Öte yandan polis ekiplerinin yaşanan bu acı olay ile ilgili soruşturmasını devam ettirdiği öğrenildi.

Olay ile ilgili evlatlarını kaybeden ailenin bir komşusu "Çocuğun annesi bir işle uğraşıyormuş, o esnada da çocuk tandıra düşmüş. Oynarken ateşe doğru gitmiş çocuk. Annesi de o sırada farkına varmamış. Çocuk ağır yaralanmış. Tedavi altına alındıktan 70 gün sonra da hayatını kaybetmiş. Duyduğum kadarıyla çocuk, 5-10 dakika kadar ateş közlerinin içinde kalmış" şeklinde konuştu.

Ankara'da tandıra düşen 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Özellikle küçük çocuğu olan ailelerin benzer durumu yaşamaması adına ev ve gittikleri yerlerde önlemleri iyi bir şekilde alması gerekiyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER