Ankara’da SYD Vakfına şoför alımı başvuruları başladı

Ankara'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına personel alım başvurularının başladığı duyuruldu. Nallıhan SYD Vakfı'na yapılacak olan şoför alımında başvuru şartları ve son başvuru tarihi ilanda açıklandı.

Ankara’da SYD Vakfına şoför alımı başvuruları başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu kurum dışı işçi alım ilanları üzerinden Nallıhan SYD Vakfı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda alımların şoför kadrosu için olacağı ifade edildi.

ALIMLAR GEÇİCİ OLARAK YAPILACAK

Geçici kadro için yapılacak alımlarda işe alınanlara asgari ücret verileceği net bir şekilde ifade edildi. 29 Ağustos tarihinde başlayan başvurular 3 Eylül 17.00’ye kadar devam edecek. Yapılan açıklamada başvuruların bizzat yapılması gerektiği ifade edilirken, farklı kanallarla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceğinin altı çizildi.

Başvurusu olumlu sonuçlanan adayların listeleri 4 Eylül tarihinde Nallıhan Kaymakamlığı’nın resmi web sitesi üzerinden ilan edilecek.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Yapılacak olan alımda alımların şoför kadrosu için olacağı belirtildi. 3 Eylül tarihine kadar devam edecek olan başvurularda adaylar başvurularını “Yazı Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Hükümet Konağı Nallıhan/Ankara” adresine yapacak.

Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar için mülakat 5 Eylül saat 11.00’de yapılacak.

Ankara’da SYD Vakfına şoför alımı başvuruları başladı

ÇALIŞMA ŞARTLARI AÇIKLANDI

Çalışma şartları da yayımlanan ilanda şu şekilde sıralandı:

  • Ulusal VEFA Programı kapsamında ilçe merkezi ve mahallede yaşayan fayda sahibi erkek vatandaşların kişisel hizmetlerinin karşılanması için şoförlük hizmetlerinin yapılması
  • Ulusal VEFA programı kapsamında istihdam edilecek olan personellerin aylık asgari net ücret alacağı ifade edildi. Aylık maaş tutarının dışında fazla mesai, prim ve ikramiye gibi ödemeler yapılmayacak.
  • Başvuranların 21-49 yaş arasında olması
  • En az 3 yıllık sürücü B sınıfı ehliyetinin olması

Program kapsamında tespit edilmiş olan ilçe merkezi ve mahallelerde yaşayan vatandaşların evleri çalışma adresi olarak ifade edildi. 9 Eylül’de iş başı yapacak çalışanlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER