Ankara’da SYD Vakfına daimi kamu işçisi alınacak!

Ankara’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına daimi kamu işçisi alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımına ilişkin başvurular 12 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Ankara’da SYD Vakfına daimi kamu işçisi alınacak!

Kahramankazan SYD Vakfına yapılacak olan personel alımına ilişkin başvuruların Vakıf İlan adresi üzerinden alınacağı belirtildi. Adaylar başvurularını online olarak yapacak olup, evraklarını en geç 12 Eylül’e kadar teslim etmesi gerekecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir SYD Vakfı personel alım ilanı yayımlandı. Yapılacak olan alımlarda başvurular dün itibarıyla başladı. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar mülakata çağırılacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adaylar için başvurular Vakıf İlan üzerinden online bir şekilde alınacak. 4 Eylül tarihinde başlayan başvurular 12 Eylül tarihine kadar devam edecek. İlgili adaylar için telefon numarası 0312 814 27 36 olarak ifade edildi. Alımların Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi mesleği için daimi olarak yapılacağı belirtildi. 1 kişinin işe alınacağı personel alımında çalışma adresi Kahramankazan SYD Vakfı olduğu açıklandı.

Ankara’da SYD Vakfına daimi kamu işçisi alınacak!

BAŞVURU ŞARTLARI

SYD Vakfı personel alımında adayların taşıması gereken genel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak
  • 18-35 yaş arasında olmak
  • Askerlik görevini yapmış ya da muaf olmak
  • En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak
  • KPSS’den en az 60 puan almış olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • TCK’da belirtilen suçlardan mahkum olmamak

Özel şartlar arasında ise B sınıfı sürücü ehliyeti, KPSS puan şartı, Sosyal Hizmetler Bölümü’nden mezun olmak bulunuyor. Şartları taşıyan adaylar başvurularını 12 Eylül’e kadar yapacak ve evraklarını da en geç 16 Eylül’e kadar teslim edecek. Mülakat ise 19 Eylül tarihinde yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER