Ankara'da sürekli kaza yapılan kavşak vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor

Gün içinde Ankara'da çok sayıda araba kazası meydana geliyor. Bir çok kaza ihmal ve dikkatsizlikten meydana gelirken Yenimahalle ilçesindeki bu noktada yaşananlar diğer noktalardan biraz daha farklı bir özellik taşıyor.

Ankara'da sürekli kaza yapılan kavşak vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Gersan Sanayi sitesi ilçeye ve şehre ekonomik olduğu katkılar ile biliniyor. Bir sanayi bölgesi olmasından dolayı insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bu yerde bulunan bir kavşak araç sahiplerine ve çevredeki vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Gersan Sanayi Sitesi içinde bulunan bir kavşak bölgede yaşayan insanlar tarafından sık sık kazaların yaşandığı bir yer olarak biliniyor. Kavşağın yeterinde trafik levha ve işaretleri ile donatılmaması kazaların en büyük sebebi olarak gösteriliyor.

“DÜKKANIMIZIN İÇİNE GİREBİLİRDİ”

Çevredeki vatandaşların aktardıklarına göre söz konusu alanda sık sık kazalar meydana geliyor. Yaşanan kazalar ile ilgili olarak vatandaşlar önemi alınmaz ise burada yaşanan kazaların çok daha büyük sonuçlar doğurabileceğini ifade ediyor. Kavşakta meydana gelen kazalar için vatandaşların isteği ise söz konusu noktaya kasis, levha ve ışıklandırma konulması şeklinde oldu. Kavşakta kaza yaşayan ve mağdur olduğunu ifade eden bir vatandaş “Burada kasis olmadığı için araçlar çok hızlı geliyor. Önlem alınmadığı için sürekli kaza oluyor. Sürekli yaralanmalı veya maddi hasarlı kazalar oldu ama dün olan kaza ciddiydi. Kazaya karışan araç duvara çarpmasaydı dükkanımızın içine girebilirdi. Buraya kasis istiyoruz” dedi.

Çevre vatandaşların daha fazla kaza yaşanmaması ve insanların hayatının guvende olması için yaptığı çağrıya nasıl cevap verileceği merak konusu oldu. Taleplerini ileten bölgedeki insanlar kavşağa müdahale edilmesini beklemeye başladı.

SONRAKİ HABER