Ankara'da son yağmur beklentisi! Eski güneşli günler geri geliyor

Son dönemde defalarca yağmur uyarısı yapılan ve yağışların büyük bir kısmında sıkıntılar meydana gelen Ankara'da yağışlı günler bugün sona eriyor. Başkentte bugünden sonra uzun bir süre yağış beklenmiyor.

Ankara'da son yağmur beklentisi! Eski güneşli günler geri geliyor

Ankara geçtiğimiz haftanın ilk günlerinden itibaren yeniden yağışlı hava moduna girmişti. Kara bulutların sık sık görülmeye başlandığı şehirde yer yer yağışlar yaşanmıştı.

Yağışların indirmesi ile bir çok defa hayatın felç olma noktasına geldiği Ankara'da haftanın ilk günlerinden itibaren yağmurlar yeniden başlamıştı. Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi hafta içinde yayınladıkları mesajlar ile şehir halkını yaklaşan yağmurlar öncesinde bilgilendirmişti.

ÖĞLEDEN SONRASI İŞARET EDİLDİ

Haftayı yağmurlarla geçiren Ankara halkı için meteorolojiden alınan verilere göre bugünden sonra yağmur beklentisi bulunmuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Ankara için yayınladığı verilere göre şehirde bugün öğleden sonrası için yağmur tahmini yapıldı. Saat 12:00'da başlaması beklenen yağmurların akşam saat 18:00 sularına kadar sürmesi bekleniyor.

Ankara'da son yağmur beklentisi! Eski güneşli günler geri geliyor

Bu günden sonrasında ise en az 17 Temmuz Çarşamba gününe kadar yeni bir yağış tahmini yapılmadı. Ankara'nın bugünden itibaren yeniden yağmurlu günlere dönüş yapması bekleniyor.

SICAKLARA KARŞI DİKKAT

Aşırı sıcak ve bunaltıcı hava insanların sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Uzmanlar bu tarz havalar için dikkatli ve hazırlıklı olunması çağrısında bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER