Ankara'da son bir haftada 737 aranan şahısın yakalandığı bildirildi

Ankara Valiliği resmi hesaplarından kentte geçen 7 günlük süre zarfında kaç kişinin yakalandığına dair bilgilendirme yaptı. Söz konusu bilgilendirmede hakkında arama olan kişilerin yakalandığı açıklandı.

Ankara'da son bir haftada 737 aranan şahısın yakalandığı bildirildi

Türkiye genelinde işlediği suçtan ötürü kendilerine ceza verilen fakat bu cezadan kaçan kişileri yakalamaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Yeni suç vakalarının ortaya çıkmaması ve şahısların adalete teslim edilmesi adına emniyet birimlerinin yaptığı arama faaliyetleri büyük önem taşıyor.

SUÇLULAR YAKALANIYOR

Ülkenin başkenti olan ve milyonlarca insanın yaşadığı Ankara'da da bu kapsamda sürekli yeni gelişmeler yaşamıyor. Emniyet birimleri cadde ve sokaklarda, tespit edilen noktalara yapılan operasyonlarla aranan kişileri birer birer yakalıyor.

Ankara'da son bir haftada 737 aranan şahısın yakalandığı bildirildi

Ankara Valiliği konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 19-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında 737 kişinin yakalandığını duyurdu. Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"İlimiz genelinde 19-25 Temmuz 2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3,

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14,

5-10 yıl arası hapis cezası olan 30,

5 yıla kadar hapis cezası olan 257,

İfadeye yönelik aranan 433 şahıs olmak üzere, toplam 737 kişi yakalanmıştır"

YENİ SUÇLARA FIRSAT VERİLMİYOR

Rakamlar haftalık olarak güncellenerek paylaşılıyor. Aranan kişilerin yakalanması bir çok suçun önlenmesine kapı açıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER