Ankara'da sokak ortasında çıkan kavgalar kameralara takıldı!

Ankara’da Keçiören ve Sincan ilçelerinde farklı gerekçelerle iki kavga çıktı. Kavganın görüntüleri cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Ankara’da Keçiören ve Sincan ilçelerinde iki farklı kavga çıktığı bildirildi. Kavgaların ilki Keçiören ilçesinde çıktı. Düğün sonrasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kavga çıktı. Taraflar sakinleşmeyince ihbar üzerine olay yerine gelen polisler kavgaya müdahale ettiler.

Sincan ilçesinde de iki grup arasında kavga çıktı. Bu kavgada tarafların silah kullandıkları belirlendi. Havaya 2 el ateş edilirken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavgaya bu ekipler müdahale ederken olaya dair inceleme yapılmaya başlandı.

KAVGA İLE HUZUR BOZDULAR

Edinilen bilgilere göre Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesi'nde düğün sonrası bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sincan ilçesinde ise 29 Ekim Mahallesi'nde iki grup arasında kavga çıktı. İddialara göre olayda 3 el ateş edildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 2 olayla ilgili de inceleme başlatıldı.

Her iki kavga için de soruşturma başlatıldı. Olaylar incelenirken polis ekipleri kavgaya karışanları yakalamak için çalışma yapıyorlar. Tarafların ifadeleri alındıktan sonra soruşturmaya yön verilecek. İlgili savcılıkça kavgalara ilişkin karar verilecek.

Kaynak: İHA