Ankara'da silahlı hal kavgasında vefat eden 2 kardeş toprağa verildi

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akraba olduğu belirtilen kişiler arasında yaşanan tartışma silahlı çatışmaya dönmüş, 2 kardeş hayatını kaybetmişti. Kardeşler için cenaze töreni düzenlendi.

Ankara'da acı haberler peş peşe gelmiş, bu olaylardan biri de Yenimahalle Toptancı Hali'nde yaşanmıştı. Akraba oldukları öğrenilen 2 grup arasında yaşanan yer tartışması kısa sürede büyümüş, ardından silahlı kavgaya dönüşmüştü. Yaşanan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı.

ANKARA'DA YER KAVGASINDA HAYATINI KAYBEDEN 2 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ!

Ankara Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 kardeş son yolculuğuna uğurlandı. Dün Ankara'da Yenimahalle Toptancı Hali'nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kardeş ölmüştü.

Vurularak hayatını kaybeden G.K. (46) ve Ö.K. (43) için cenaze namazı Gülveren Merkez Camii'nde kılındı. İki kardeşin cenazesi, ikindi namazını müteakip kılan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye iki kardeşin ailesi, yakınları ve akrabaları katıldı.

Yaşanan tartışmada akrabalarına ateş açarak ölümüne neden olan zanlı F.K. ise güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Olay sonrasında toptancılar halinde büyük panik yaşanmış, vatandaşlar silah sesinin duyulmasının ardından korku ile kaçışmıştı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edilirken yapılan müdahaleye rağmen iki kardeş kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA