Ankara'da seyir halindeyken alev alan lüks araç kullanılmaz hale geldi

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki lüks otomobil yanarak kullanılmaz hale geldi. Sürücünün erken davranması olası bir faciayı engelledi.

Ankara'da seyir halindeyken alev alan lüks araç kullanılmaz hale geldi

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki lüks bir araç bir anda alev aldı. Sürücü aracın yandığını görünce erken davranarak hemen otomobili yolun sağına park ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp ihbarda bulundu.

Sürücünün ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine itfaiye ekibi geldi. Hemen araçtaki yangına müdahale eden itfaiye ekibi yangını söndürdü. Ancak bu geçen sürede araç kullanılmaz hale geldi. Tek teselli kaynağı ise kimsenin canına zarar gelmemesi oldu.

Ankara'da seyir halindeyken alev alan lüks araç kullanılmaz hale geldi

ARAÇ SEYİR HALİNDEYKEN YANMAYA BAŞLADI

Olay, akşam saatlerinde Kırıkkale-Ankara karayolu Elmadağ mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobilin sürücüsü, motordan çıkan dumanlar üzerine aracı yolun sağına çekerek durdurdu.

Araçtan inen sürücü, motor bölümünden çıkan alevleri görünce durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede alev alan lüks otomobilde çıkan yangını olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürdü. Alev topuna dönen araç kullanılamaz hale geldi.

Ankara'da seyir halindeyken alev alan lüks araç kullanılmaz hale geldi - Resim : 2

Araç yangını ile alakalı olarak inceleme başlatıldığı belirtildi. Yangının aracın motor kısmından çıktığı belirlenirken bunun neden kaynaklandığı araştırılıyor. Bu araştırmanın neticesine göre işlem yapılacağı belirtilirken sürücü büyük bir maddi kayıp ile karşı karşıya kaldı. Bu kaybın telafisine yönelik atılacak olan adımlar yapılacak incelemenin ardından çok daha netleşebilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER