Ankara’da seyir halindeki tır cayır cayır yandı

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde gece saatlerinde seyir halindeki bir tırda yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ankara’da seyir halindeki tır cayır cayır yandı

Aktarılan habere göre Kızılcahamam mevkiinde meydana gelen yangının gece saat 02.30 sularında başladığı aktarıldı.

Seyir halindeki tır nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesi ile yangına anında müdahale edildi.

SEYİR HALİNDEKİ TIR YANDI

Ankara’da seyir halindeki tırda yangın çıktı. Alev alev yanan tır, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ankara’da seyir halindeki tır cayır cayır yandı

Olay, Ankara-İstanbul Karayolu Kızılcahamam mevkiinde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Seyir halindeki tır bir anda yanmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Korku dolu o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, bölgede aksayan trafik yangının söndürülmesiyle normale döndü.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Çıkan yangına ilişkin ölü ya da yaralı bilgisi aktarılmadı. Seyir halindeki tırın yanma anı cep telefonları tarafından görüntülendi.

Öte yandan seyir halinde çıkan yangının sebebi henüz bilinmiyor. Yangında elektrikli araçların olduğu iddia edildi. Yangına ilişkin o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER