Ankara'da seyir halindeki araçta yangın çıktı!

Ankara’da seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın panik yaşatırken itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürdüler.

Ankara'da seyir halindeki araçta yangın çıktı!

Ankara’da Çankaya ilçesinde Tandoğan Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir aracın yanmaya başlaması büyük bir paniğe neden oldu. Aracın motor kısmında başlayan yangını sürücünün erken fark etmesi faciadan dönülmesini sağladı. Yangını fark eden sürücü hemen otomobili durdurup itfaiyeye haber verdi.

112 Acil Çağrı Merkezi’nin sevk ettiği itfaiye ekibi kısa sürede olay yerine intikal etti. Araçtaki yangına müdahale eden ekip kısa sürede yangını söndürdü. Daha sonra ise araçta soğutma çalışması yapıldı.

BİR ANDA YANMAYA BAŞLADI

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Çankaya İlçesi Tandoğan Bulvarı üzerinden Celal Bayar Bulvarı istikametine doğru ilerleyen otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Motor kısmından yükselen dumanı fark eden sürücü, otomobilini durdurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra araçta soğutma çalışması yaptı. Yangın nedeniyle araçta maddi hasar oluşurken trafik bir süre aksadı.

Ankara'da seyir halindeki araçta yangın çıktı!

Yangın neticesinde kimsenin canına zarar gelmezken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma ile beraber yangının çıkış nedeni de netleşecek. Bunun için itfaiye ekibinin bir çalışma yapması bekleniyor. Meselenin adli bir sürece dönüşüp dönüşmeyeceğine ise soruşturma neticesinde karar verilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER