Ankara’da saman balyaları tutuştu: İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı

Ankara Akyurt'ta saman balyalarını tutuşması üzerine başlayan yangında itfaiye ekipleri resmen zamanla yarıştı. Kısa süre içerisinde müdahale edilen yangında can kaybının yaşanmaması derin nefes aldırdı.

Ankara’da saman balyaları tutuştu: İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı

Ankara’nın Akyurt ilçesindeki bir ahırda bulunan saman balyaları tutuştu. Balyaların tutuşmasıyla başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay Ankara’nın Akyurt ilçesine bağlı Karacalar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir ahırda bulunan saman balyaları tutuşması üzerine başlayan yangın kısa süre içerisinde büyüdü.

Olay yerine gelen ekipler saman balyalarını söndürmek için resmen zamanla yarıştı. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile yangın çok fazla büyümeden söndürüldü.

BELEDİYE DE İŞ MAKİNELERİ İLE DESTEK VERDİ

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir ahırda saman balyalarının tutuşmasıyla yangın çıktı. Akyurt'un Karacalar Mahallesi'nde bir ahırda saman balyalarının tutuşmasıyla başlayan yangına, itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. Yangının büyümesini engellemek için Akyurt Belediyesi de iş makineleri ile söndürme çalışmalarına destek verdi.

AHIRDA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Ekiplerin özverili çalışmalarıyla yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Aktarılan haberin detaylarına göre saman balyalarının tutuşma sebebi henüz bilinmezken, ekiplerin yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER