Ankara'da saldırıya uğrayan HSK üyesinin son sağlık durumunu Bakan Yılmaz Tunç açıkladı!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Arslan bugün uğradığı saldırı neticesinde ağır yaralanıp tedavi altına alınırken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç kendisini hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ankara'da saldırıya uğrayan HSK üyesinin son sağlık durumunu Bakan Yılmaz Tunç açıkladı!

Bugün Ankara’da gerçekleşen saldırıda Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Arslan’a yemekhane personeli tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırıda ensesinden bıçaklanan Mehmet Arslan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren yemekhane personeli ise gözaltına alındı.

Hastanede tedavisine başlanan Mehmet Arslan’ı ziyaret edenler arasında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yer aldı. Hastaneye bizzat giden Yılmaz Tunç, Mehmet Arslan’ın doktorları ve aile ile görüştü. Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Yılmaz Tunç, Mehmet Arslan’ın son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“Gerekli adli soruşturmayı takip edeceğiz”

Ziyaretinin ardından bir konuşma yapan ve Arslan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Bakan Tunç, “Sağlık durumu iyi, Hakimler ve Savcılar Kurulu müfettişlerimizden değerli arkadaşımız Mehmet Arslan, bıçaklı saldırıya uğramış öğle paydosu sırasında. Yemekhanede çalışan bir hizmetlinin bıçaklı saldırısı olmuş. O saldırıda ensesinden yaralanmış. Çok şükür iyi, hayati tehlikeyi atlatmış. Yoğun bakımda kendisi. Konuşuyor, bilinci de iyi. Ailesi de yanında. Doktorlarımız da tedavisi için çalışıyorlar. Üzücü bir olay tabii. Orada bir yemekhane çalışanının, bir hizmetlinin müfettişimize bu şekilde bir saldırısı hepimizi endişelendirdi ve üzdü. Gerekli adli soruşturma da yapılıyor şu anda. Saldırgan göz altında. Müfettişimiz de tehlikeyi atlattı ama tedavisi burada devam edecek. Ben müfettişimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerekli adli soruşturmayı takip edeceğiz. Müfettişimizin tedavi sürecini de yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Ankara'da saldırıya uğrayan HSK üyesinin son sağlık durumunu Bakan Yılmaz Tunç açıkladı!

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Arslan’ın tedavisinin bir süre daha hastanede yapılmaya devam edileceği belirtilirken hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Yakalanan yemekhane personelinin ise sorgulanmasına başlanıldı. Konuya dair başlatılan soruşturma sürerken çok yönlü olarak meselenin araştırıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER