Ankara'da sağanak yağış sonrası İstanbul yolu Şaşmaz ve Batıkent Jandarma Kavşağı'nı sel bastı

Ankara'da öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası bazı bölgelerde sel ve su baskınları yaşandı. İstanbul Yolu Şaşmaz ve Batıkent Jandarma Kavşağı'nda yağış nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

İstanbul yolu Şaşmaz ve Batıkent Jandarma Kavşağı'nı sel bastı

Küresel iklim değişikliği ülkemizi etkilemeye devam ederken aşırı sıcak havalar ve aniden bastıran sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bugün yaşanan sağanak yağışların olumsuz etkilediği illerden biri de Ankara oldu. Ankara'da öğleden sonra bastıran yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde su ve sel baskınları yaşanırken, ulaşımda da aksamalar yaşandı.

ANKARA'DA İSTANBUL YOLU ŞAŞMAZ VE BATIKENT JANDARMA KAVŞAĞI'NI SEL BASTI!

Ankara'nın ana arter ulaşım bölgeleri arasında yer alan İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşağı ve Batıkent Jandarma Kavşağı'nı yaşanan sağanak yağışlar sonrasında su bastı. Yaşanan su baskını nedeniyle araçlar yolu sınırlı olarak kullanırken ulaşımda aksamalar ve trafikte yoğunluk yaşandı.

Ankara'da sağanak yağış sonrası İstanbul yolu Şaşmaz ve Batıkent Jandarma Kavşağı'nı sel bastı

Yaşanan su baskını nedeniyle İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşağı tek şerite düşerken büyük trafik yoğunluğu yaşandı. Araçlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. Ankara'nın bir diğer yoğun arteri olan Batıkent Jandarma Kavşağı'nda da benzer görüntüler ortaya çıktı.

Ankara'da etkili olan sağanak yağışlar sonrasında bazı bölgelerde su ve sel baskınları yaşanırken hem Ankara Büyükşehir Belediyesi hem de Ankara Valiliği beklenen yoğun yağış nedeniyle uyarı mesajı yayımlamıştı. Ankara'da Pazartesi günü de yoğun yağış beklenirken Salı ve Çarşamba günü parçalı bulutlu olan hava Perşembe günü yerini yine etkili sağanak yağışa bırakacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER