Ankara'da sağanak yağış nedeniyle metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı!

Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi hizmet dışı kaldı.

Ankara'da sağanak yağış nedeniyle metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı!

ANKARA (AA) - Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak, ulaşımın aksamasına neden oldu. Bazı metro istasyonlarının da zarar gördüğü dün akşamki sağanak sonrası sabah saatlerinde metroyu kullanmak için istasyona giden vatandaşlar, uyarı yazılarıyla karşılaştı.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının, OSB Törekent - Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi hizmet dışı kaldı.

ANKARA'DA BAZI METRO İSTASYONLARINDA HİZMET VERİLEMİYOR

Kentte etkili olan sağanak yağışın ardından bazı metro girişlerine asılan bilgilendirme metinlerinde, "30 Nisan günü kentimizi etkileyen yoğun yağışlardan dolayı hattımızın belli kesimlerinde yaşanan aksaklıkların işletme yapmaya olanak vermemesi nedeniyle, OSB Törekent - Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi yapılmayacaktır. Bu istasyonlar arasında otobüs işletmesi ile hizmet verilecektir." ifadeleri yer aldı. OSB Törekent - Atatürk Kültür Merkezi (AKM) metro istasyonlarının hizmet dışı kalması nedeniyle yolcular bu hatlar arasında otobüslerle taşınıyor.

Ankara'da sağanak yağış nedeniyle metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı!

Öte yandan Ankara Valisi Vasip Şahin, kentte etkili olan yağışa ilişkin, "Şu ana kadar yaklaşık 1330 su baskını ihbarı geldi. Bunların 950'sine müdahale edildi. 350'sine de müdahaleye devam ediliyor." dedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER