Ankara'da Rize Günleri başlıyor! Birbirinden özel etkinlikler başkentliler ile buluşacak

Başkentte son günlerde peş peşe yapılan şehir tanıtım günleri programları eğlenceli anlara sahne oluyor. Ülkenin farklı yerlerindeki şehirler bu günler ile Ankara'da kültürlerini tanıtma fırsatı yakalıyor.

Ankara'da Rize Günleri başlıyor! Birbirinden özel etkinlikler başkentliler ile buluşacak

Ankara'da hava sıcaklıklarının artması ile birlikte insanların sosyalleşebileceği ve yeni tecrübeler kazanabileceği programlar gerçekleştiriliyor. Bu programlar arasında en renkli ve yoğun katılımları arasında ise ilk sıralarda tanıtım günleri yer alıyor.

Ankara'da Rize Günleri başlıyor! Birbirinden özel etkinlikler başkentliler ile buluşacak

RİZE'NİN KALBİ ANKARA'DA ATACAK

Karadeniz kültürünün dünyaya tanıtılmasında büyük rol oynayan Rize 2-5 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da tanıtılacak. Rize kültürünün başkent halkı ve başkentteki Rizeliler ile buluşacağı tanıtım günlerinde bir birinden Rize Mutfağından ve Rize'nin sembol ürünü Çay'dan önemli izler yer alacak. Rize Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenecek etkinlikte Rize'nin şehirde ve ülkede tanınmış sanatçıları da yer alacak.

Ankara'da Rize Günleri başlıyor! Birbirinden özel etkinlikler başkentliler ile buluşacak - Resim : 2

ATIK PİL GETİRENE ÇAY HEDİYESİ

Tanıtım Günleri boyunca Selçuk Balcı, Koliva, Hülya Polat ve Volkan Arslan'ın sevilen şarkılarını seslendireceği bildirilirken önemli bir konuya da dikkat çekilecek. Rize Tanıtım Günleri boyunca sıfır atık vurgusu yapılacak. Tanıtım alanına Atık Pil getiren vatandaşlara çay hediye edilecek.

Türkiye'nin bir çok şehrinde olduğu gibi Ankara'da da büyük bir sempatiye sahip olan Rize şehrinin tanıtılacağı etkinliğin adresi Başkent Millet Bahçesi olacak. Konu ile ilgili kuruluşlarda tüm vatandaşları Rize tanıtım günlerine davet etmeye devam ediyor.

SONRAKİ HABER