Ankara'da resmi plakalı aracın motosikletle çarpışması güvenlik kamerasında

Ankara'da resmi plakalı aracın motosiklet ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada motokurye yaralanırken resmi araçta maddi hasar meydana geldi. Kazaya ait görüntüler ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Başkent Ankara'da meydana gelen trafik kazaları basına konu olmaya devam ederken yaşanan bir kaaya dair güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Ankara'da resmi plakalı araç ile motosikletin çarpıştığı öğrenilirken kazada motokurye yaralandı. Kazaya dair güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

RESMİ PLAKALI ARACIN MOTOSİKLETLE ÇARPIŞMASI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan kaza sonrası resmi araçta maddi hasar meydana gelirken motokuryenin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Kaza, güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Ragıp Tüzün Mahallesi'nde saat 20.55'te gerçekleşti. Motokurye Ö. Ş., Ragıp Tüzün Caddesi'nde bulunan bir işletmede paket almak üzere ilerlerken resmi araç ile çarpıştı.

Ankara'da resmi plakalı aracın motosikletle çarpışması güvenlik kamerasında

Çarpmanın etkisiyle asfaltta sürüklenen motokurye Ö. Ş., hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların kazayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Ö. Ş., Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken kazanın yaşandığı an ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada hafif şekilde yaralanan motokurye Ö. Ş., sürücüden davacı ve şikayetçi olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA