Ankara'da reklam panosuna çarpan araç alev topuna döndü

Ankara’nın Bala ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yol kenarındaki reklam tabelasına çarparak alev topuna döndü.

Ankara'da reklam panosuna çarpan araç alev topuna döndü

Ankara’nın bala ilçesinde oldukça korkutucu bir trafik kazası meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkınca olanlar oldu. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine otomobil yol kenarında bulunan reklam tabelasına çarparak durabildi.

VATANDAŞLAR ARAÇTAN ÇIKARDI!

Reklam tabelasına çarpan otomobil bir anda alev aldı. Adeta alev topuna dönen araçta adeta can pazarı yaşandı. Sürücü kendi imkanları ile aracın dışına çıkabildi. Ancak araç içerisinde bulunan ama ağır yaralanan yolcunun araçtan çıkması kolay olmadı. O sırada çevrede bulunan vatandaşlar yardım için aracın yanına koştular ve ağır yaralı yolcuyu çok zorlanarak da olsa araçtan çıkarmayı başardılar.

2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın gece 02:30’da olduğu bildirilirken kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ni telefon ile arayarak ihbar ettiler. Bu ihbarın üzerinden çok zaman geçmeden kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri hafif yaralı olan sürücüye ve ağır yaralı olan yolcuya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile çevredeki hastanelere sevk edilmelerini sağladılar.

Kaza ile beraber yanan araç olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürüldü. Kaza yapan araçta maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Yaralıların sağlık durumları hakkında da son bilgiler belli oldu. Sürücünün ciddi bir durumu olmadığı belirtildi. Ağır yaralanan yolcunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ama uzun bir süre tedavi görmesi gerekeceği öğrenildi.

Öte yandan kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER