Ankara'da polis olduğunu söyleyen hırsız kıskıvrak yakalandı

Başkent Ankara'da son günlerde gündemde olan bir hırsızlık olayına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Ankara'da polis olduğunu iddia ederek evlere giren hırsızın yakalandığı öğrenildi.

Ankara'da polis olduğunu söyleyen hırsız kıskıvrak yakalandı

Türkiye'de yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili basına yansıyan haberler gündem olmaya devam ediyor. Ülkemizde çeşitli hırsızlık olayları yaşanmaya devam ederken bu olaylardan bazıları da Ankara'da meydana geliyor.

Başkent Ankara'da yaşanan bir hırsızlık vakasına daha darbe indirilirken detaylar da herkesi şaşırttı. Ankara'da sivil polis olduğu iddiası ile yaşlı bir kadının evine giren hırsızın foyası meydana çıktı.

ANKARA'DA POLİS OLDUĞU YALANI İLE EVE GİREN HIRSIZ YAKALANDI

Olay, Ankara’nın Polatlı ilçesinde meydana geldi. Sivil polis olduğunu söyleyerek girdiği evdeki yaşlı kadını dışarı çıkartıp evi soymaya çalışan hırsız, bir esnafın dikkati sayesinde kıskıvrak yakalandı. Ankara'nın Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Selçuk Caddesi’nde meydana gelen olayda iddialara göre bir hırsız, önceden takibe aldığı yaşlı bir kadını sivil polis olduğunu söyleyerek dolandırmaya çalıştı.

Yaşlı kadını ‘Aşağıda sivil polis ekibi seni bekliyor’ diyerek evden çıkarttığı iddia edilen şahıs evi soymaya çalışırken binanın önüne çıkıp polisleri arayan yaşlı kadını ise çevredeki bir esnaf fark etti. Durumdan şüphelenen esnaf, yaşlı kadının evine girerek hırsızı suçüstü yakalarken etkisiz hale getirdi. Ardından olay yerine çağırdığı polis ekiplerine hırsızı teslim eden esnaf, çevredeki vatandaşların takdirinin kazanırken polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER