Ankara'da polis ile iki motosikletli arasında kovalamaca

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde polis ile iki motosikletli arasında kovalamaca yaşanırken bir vatandaş bu kovalamacanın görüntülerini kaydetti.

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde polis ile iki motosikletli arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Edinilen bilgilere göre henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yaşanan kovalamacada iki motosikletli polisten kaçmak için son sürat ilerlediler. Polis ekibi ise otomobil ile motosikletlilerin arkasından takibi sürdürdü.

POLİS BİRİNİ YAKALADI

Yaşanan takip ile beraber bir süre sonra motosikletlilerden birisi polis tarafından yakalandı. Şahıs yakalandıktan sonra gözaltına alınıp emniyete götürüldü. Diğer motosikletli ise şimdilik polisten kaçmayı başardı. Ancak kaçan motosiklet sürücüsü için geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Şahsın kısa bir sürede yakalanması bekleniyor.

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Alınan bilgiye göre, Şereflikoçhisar ilçesi Tuzla mahallesinde iki motosiklet sürücüsü bilinmeyen bir nedenden dolayı polis ekiplerinden kaçtı. Polis ile motosiklet sürücüleri arasında yaşanan kovalamaca bir vatandaş tarafından görüntülendi. Kovalamaca sonucunda motosiklet sürücülerinden birisini polis yakaladı. Diğer sürücünün de yakalanmaya çalışıldığı öğrenildi.

Polisten kaçan motosikletlilerin birisi yakalanırken diğerinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Şahısların polis tarafından neden takip edildikleri hakkında henüz kamuoyuna herhangi bir bilgi verilmedi. Gün içerisinde bu konuda resmi bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA