Ankara'da piknik tüpü patlamasından korkan kadın kendini balkondan attı

Akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir evde patlayan tüpü o esnada evde bulunan kadının paniğe kapılmasına neden oldu.

Sincan'ın Yenikent semtinde yaşanan olay mahallelinin de korkmasına neden oldu. Günlük hayatlarına devam eden vatandaşlar bir anda duydukları patlama sesi ile neye uğradıklarını şaşırdı.

Bir apartman dairesinde yaşanan patlama sonrasında olay yerine giden vatandaşlar bir kadının yerde yattığını gördü. Kadının yerde yatma sebebinin evindeki piknik tüpü patlamasından dolayı kendini balkondan dışarı atması olduğu öğrenildi.

HEYECAN YAPAN KADIN AĞIR YARALANDI

Can havliyle kendisini dışarı atan kadının bu hamlesi pahalıya mal oldu. Panik yapan kadın canını kurtarmak isterken ağır yaralandı. Çevreden vatandaşlar ise kadının acilen tedavi altına alınması için 112 ekiplerine haber verdi.

Ağır yaralanan kadın görevlilerin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Evinin balkonundan atlayan kadının tedavisinin hastanede devam ettiği, polis ekiplerinin ise patlamaya dair incelemeler yaptığı öğrenildi.

EV ORTAMINDA TEDBİRLİ OLMANIN ÖNEMİ VURGULANDI

Yaşanan piknik tüpü kazasının ardından insanların evlerinde başlarına gelebilecek kötü durumların olduğu ihtimali bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer vatandaşların evde tehlikeler oluşturabilecek durumlara karşı uyanık ve tedbirli olması istendi.

Kaynak: İHA