Ankara’da patlatılan şüpheli çantadan kıyafet çıktı

Ankara'da büyük panik yaşanmasına neden olan bomba alarmı için yeni açıklama geldi. Kızılay Metro İstasyonu'nda unutulan çantanın içinden kıyafet çıktı.

Ankara’da patlatılan şüpheli çantadan kıyafet çıktı

Ankara'da vatandaşların büyük panik ve korku yaşamasına neden olan bomba alarmı ekipleri teyakkuz durumuna geçirmişti. Kızılay Metro İstasyonu'nda şüpheli paket alarmı verilmişti. İstasyonda unutulan çanta için olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmalarının ardından verilen alarm kaldırılırken vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

ANKARA KIZILAY'DA ŞÜPHELİ PAKETTEN GİYSİ ÇIKTI!

Ankara’da Kızılay Metro İstasyonu’nda unutulan çanta, bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatıldı. Çantadan kıyafet çıktı. Edinilen bilgiye göre, Çankaya ilçesine bağlı Kızılay semtindeki Kızılay Metro İstasyonu’nda unutulan bir çanta bomba imha ekiplerini harekete geçirdi.

İhbar üzerine güvenlik önemleri alınan istasyonda metro seferleri de durduruldu. Bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli çantayı kontrollü şekilde fünye ile patlattı. Fünye ile patlatılan paketten kıyafet çıkarken, metro istasyonu yeniden kullanıma açıldı.

Seferlerin aksaması nedeniyle yoğunluk yaşanırken metro istasyonu ve çevresinde alınan tedbirler şüpheli paketin içinden giysi çıkmasının ardından kaldırıldı. Metroda seferler yeniden normal düzenine dönerken vatandaşlar bomba alarmının asılsız çıkması ile rahat bir nefes aldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER