Ankara'da patenli 2 çocuk belediye otobüsünden tutunarak yolculuk yaptı

Başkentten gelen bir görüntü görenleri hayrete düşürdü. Şehrin en işlek caddelerden birisinde 2 gencin umursamaz bir şekilde trafiği tehlikeye atan hareketleri pes dedirtti.

ANKARA (İHA) - Türkiye'nin dört bir yanından gelen trafik kazası ya da trafikte tehlikeli anlar görüntülerinde ortak neden olarak insanların duyarsız davranışları yer alıyor. Bu tarz olayların çoğunun sonu can kaybı ile sonuçlanıyor.

HAYATLARINI TEHLİKEYE ATTILAR

Konu ile ilgili olarak Ankara'dan gelen görüntü genç yaşta iki gencin hayatlarını nasıl tehlikeye attığını gözler önüne serdi. Söz konusu görüntülerde iki gencin paten kullandığı ve o halleri ile trafikte seyir halinde giden bir otobüsün arkasından tutundukları görüldü.

Yaşlarının çok küçük olduğu gözlemlenen iki genç kendilerine uyarıda bulunan ve bu durumun normal olmadığını ifade edenlere ise el kol hareketleri yaparak cevap verdi. Arkadaş oldukları tahmin edilen iki gencin otobüsün arkasından tutunarak giderken sanki çok eğlenceli bir aktivite içinde bulunuyormuş gibi yaptığı davranışlar dikkatlerden kaçmadı.

TRAFİK EĞİTİMİNİN ÖNEMİ

Ankara'dan gelen bu görüntü gençlerin bilinçsizliğinin nelere yol açabileceğini bir kez daha akıllara getirdi. Bu ve benzeri durumların yaşanmaması adına ise ülke genelinde genç yaştaki çocuklara trafikte nasıl davranılması gerektiğine dair bilgiler verilmeye devam ediliyor.

SONRAKİ HABER