Ankara'da park meselesinde bir anlık dikkatsizlikle başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı!

Ankara’nın Sincan ilçesinde otomobilin park ederken bir çocuğun ayağının üzerinden geçen sürücü ile çocuğun yakınları arasında çıkan tartışmada sürücü kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Ankara'da park meselesinde bir anlık dikkatsizlikle başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bugün aracını park eden bir kişinin bir anlık dikkatsizliğinin ardından gelişen olaylar cinayet ile sonuçlandı. Ankara Caddesi’nde akşam saatlerinde otomobilini park etmek isteyen Sefa Ç. bir anlık dikkatsizlik ile bir çocuğun ayağının üstünden geçti. Bunun üzerine olay yerine çocuğun yakınları geldiler.

Çevresini çocuğun yakınlarının sardığını göre Sefa Ç. önce bu kişiler ile tartıştı ve sonra eline bıçak aldı. Elindeki bıçak ile karşısındaki kalabalığa saldıran Sefa Ç. yaşanan arbedede bıçağı karşı tarafa kaptırdı. Bu sırada kalbine bıçak darbesi alan Sefa Ç. hayatını kaybetti.

ÇEKTİĞİ BIÇAK İLE CANINDAN OLDU

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Sincan ilçesi Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Sefa Ç., Ankara Caddesi üzerinde otomobilini park etmek için kaldırıma yanaştığı esnada yol kenarındaki çocuğu fark etmeyerek çocuğun ayağının üstünden geçti.

Olay yerine gelen çocuğun akrabaları Sefa Ç. ile tartışmaya başladı. Kalabalık grubu karşısında gören Sefa Ç., eline geçirdiği bıçakla kalabalığa saldırdı. Elindeki bıçağı kaptıran Sefa Ç., kalbine aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Sefa Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Olay anını görüntüleyen çevredeki kamera kayıtları teker teker toplandı. Alınacak olan ifadeler ile beraber olaya karışanlar adliyeye sevk edilecekler. Hayatını kaybeden bir kişinin olmasından dolayı dosya cinayet davası olarak görülecek. Dosyaya dair adli işlemler devam ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER